Cum functioneaza epilarea cu dioda laser?

Laserul dioda produce un fascicul foarte concentrat de lumină, având o lungime de undă specifică care trece prin piele într-o fracțiune de secundă. Energia luminii laser este absorbită în principal de pigment (melanină), care este situată în jurul rădăcinii firului de păr. În acest fel, celulele foliculului pilos sunt încălzite și sunt distruse selectiv. Pentru a nu deteriora pielea cu o energie atât de mare, vârful diodei laser 808 nm este răcit cu un sistem hidraulic sofisticat.

Acest lucru ajută pentru a garanta o putere mai mare, fără riscuri pentru zona tratată, care va oferi un confort absolut și, de asemenea, va putea să fie folosit în zonele delicate și sensibile, cum ar fi zona inghinală sau axilele.

Efectele cauzate de laser dioda asupra foliculului de păr sunt:
distrugerea completă
subtierea bulbului de păr cu o reducere consecutivă a grosimii firului de păr

Un rezultat prelungit. Procentul de fire de păr în faza de creștere (faza anagenă) variază în funcție de zona tratată, de obicei în jur de 20%. Aceste fire de păr pot fi eliminate cu dioda laser. Putem obține o reducere de aproximativ 20-30% din numărul de fire de păr din zona tratată în fiecare sesiune.

Prin urmare, sunt necesare mai multe sesiuni de tratament pentru a obține o îndepărtare optimă a părului. Majoritatea pacienților (90%) au răspuns la tratament. Până în prezent nu există niciun tratament care poate fi definit pentru rezolvarea a 100% din cazuri, nici în domeniul medical, nici în cel estetic.

Pentru a vă convinge și singuri vă invităm să ne CONTACTAȚI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *