Despre noi

Cine suntem?

Bella Skin este o companie italiană din domeniul serviciilor de înfrumusețare/estetică, a cărei activitate se extinde în mai multe țări din Europa, printre care și România.

Ne dorim ca oamenii să fie fericiți și, mai ales, să se simtă bine în pielea lor. Înțelegem că pentru asta e nevoie de dedicare, seriozitate și formare și informare continuă, pentru a fi mereu în pas cu tehnologia din industria de beauty.

Principalul scop al grupului Bella Skin este să ajute la dezvoltarea afacerilor din industria de beauty, oferindu-le deținătorilor lor consiliere permanentă și echipamente profesioniste pentru îngrijirea corpului și a feței.

Combinând experiența, tehnologia și know-how-ul, Bella Skin este principalul aliat al business-ului dumneavoastră.  Știm de ce au nevoie centrele de înfrumusețare, mari sau mici, din România și suntem pregătiți să le oferim soluțiile cele mai potrivite.

Cum vă putem ajuta?

Bella Skin vă oferă posibilitatea de a beneficia de aparatura necesară pentru epilare definitivă, prin închirierea sau achiziționarea acesteia. Puteți beneficia cu încredere de proiectul nostru „cost zero” despre care puteți citi mai multe aici.

Mai mult decât atât, vi se oferă consultanță și programe de training, astfel încât activitatea salonului dumneavoastră de înfrumusețare să decurgă fără probleme. Echipa noastră de profesioniști, care lucrează cu succes și în Italia, este pregătită oricând să vină în sprijinul celor care lucreză în domeniu, prin programe de formare continuă, soluții flexibile și angajament pe termen lung.

Ce ne caracterizează?

Seriozitatea. Întotdeauna ne respectăm cuvântul dat și considerăm că seriozitatea cu care ne tratăm fiecare client este unul dintre cele mai importante criterii ale unui business.

Încrederea și calitatea. Oferim doar soluții care se pot aplica și lucrăm doar cu echipamente de foarte bună calitate. Înțelegem cât de importantă este încrederea pe care o primim și pe care o oferim, la rândul nostru, persoanelor cu care colaborăm.

Transparența. Colaboratorii noștri au dreptul să fie informați corect și complet în legătură cu activitatea noastră și cu serviciile pe care le oferim așa încât suntem deschiși întrebărilor și curiozităților pe care le aveți.

Educarea continuă. Ca în orice domeniu, considerăm că rezultatele cele mai bune vin ca urmare a unei pregătiri și informări riguroase. Suntem în permanență în căutarea de informații noi cu privire la tehnologiile nou apărute în domeniul serviciilor de înfrumusețare/estetică și ne face plăcere să împărtășim cunoștințele noastre și cu cei care ne cer ajutorul.