SLIMWAVE – Unda de lovituri

SLIMWAVE este sistemul cu Unde Biomecanice: este vorba de unde acustice speciale cu energie ridicată, cu obiectivul principal de a transfera energie țesuturilor corpului, pentru stimularea proceselor de regenerare.

Când undele traversează un fluid, generează oscilații de presiune care determină formarea unor multiple bule de gaz și a unui tip de “hiper-cavitație”, greu de obținut cu cele mai comune sisteme de cavitație ultrasonică. O undă succesivă, care lovește bulele astfel formate, determină, apoi, o implozie violentă care acționează asupra țesutului de tratat (de exemplu pulpa, “aripioare” sau abdomen), reducându-le și compactându-le volumul. Stimularea metabolismului celular se traduce, apoi, printr-un aspect mai neted și înfrumusețat al pielii.

Cele mai bune rezultate ale tratamentului cu unde biomecanice se obțin în cazul celulitei fibroase, care formeaza inestetica „piele cu aspect de coajă de portocală”. Acționând numai asupra grăsimii localizate, undele nu sunt  indicate și în tratamentul celulitei edematoase, caracterizaăa prin retenție hidrică.

CARACTERISTICI TEHNICE

Ecran : Touch Screen
Adaptor: Adaptor #1, #2, #3
Alimentare: AC220 230V 50/60 Hz
Fuzibile: 220 V 110 V

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *